NTAK szám: SZ19000299
H-8200 Veszprém, Korona köz 1.
Tel.: +36 88 579 180
Mobil: +36 20 559 5012
Árkalkuláció &
Online foglalás

Adatvédelmi nyilatkozat

A PE-ZO HOLIDAY Kft. tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban vállalatunk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel.
 
Az Ezüsthíd Hotel**** és Étterem hírlevélre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogja küldeni. A listáról bármikor lejelentkezhet. Ha bármilyen problémája adódik vele kapcsolatban, lépjen bátran kapcsolatba a kollégáinkkal a hoteljade[kukac]hoteljade[pont]hu  email címen. 
 
A nyilvántartott adatokat harmadik személynek a PE-ZO HOLIDAY Kft. nem adja ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezi. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre nem kap választ, kérjük, küldje el a hoteljade[kukac]hoteljade[pont]hu címre. 
Online foglalás