NTAK szám: SZ19000299
H-8200 Veszprém, Korona köz 1.
Tel.: +36 88 579 180
Mobil: +36 20 559 5012
Árkalkuláció &
Online foglalás

Rólunk

Üdvözöljük!
 
Az Ezüsthíd Hotel Veszprém nyugati részén, egy kellemes, családias hangulatú kertvárosi övezetben található, a belvárostól 800 m-re. A szálloda széleskörű szolgáltatásaival ideális helyszín szabadidős turisták és üzleti utazók, rendezvények részére is egyaránt.
Szállodánk 1 db kétlégterű apartmannal, 1 db akadálymentesített és 11 db superior kétágyas szobával (double/twin) rendelkezik.
A szobaár gazdag, bőséges büféasztalos reggelit, valamint finn- és infra szauna használatot is tartalmaz. A szállodában lift segíti a közlekedést. A saját, zárt, kamerával megfigyelt parkoló biztonságos és kényelemes parkolási lehetőséget nyújt. Vendégeink számára igény szerint fakultatív programokat, kerékpár túrára vállalkozóknak új bicikliket biztosítunk.
A középkori várnegyed látnivalói, múzeumok, a színvonalas állatkert, valamint számos koncert és fesztivál várja a Veszprémbe látogatókat. A belvárosban hangulatos kávézók, éttermek, éjszakai szórakozóhelyek találhatók. S mindössze 15 km-re van Közép-Európa legnagyobb édesvizű tava, a Balaton.
Az Ezüsthíd Hotel konferenciaterme kitűnő helyszín kisebb rendezvények, üzleti megbeszélések, továbbképzések, ebédek, sajtótájékoztatók, tárgyalások, egyéb összejövetelek lebonyolítására. Rendezvényük sikerét mindenre kiterjedő figyelmünk garantálja.
 
Szeretettel várjuk!
 
 
 
 
Online foglalás