NTAK szám: SZ19000299
H-8200 Veszprém, Korona köz 1.
Tel.: +36 88 579 180
Mobil: +36 20 559 5012
Árkalkuláció &
Online foglalás

Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy belép a www.ezusthidpanzio.hu  honlap valamelyik oldalára, Ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket:
 
A www.ezusthidpanzio.hu  honlapon található tartalom a PE-ZO HOLIDAY Kft. szellemi tulajdona. A PE-ZO HOLIDAY Kft. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A vezetőség előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap lapjain közölt tartalom egészének vagy részeinek terjesztése, értékesítése.
 
A www.ezusthidpanzio.hu  honlap tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a honlapon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltető (PE-ZO HOLIDAY KFT.) felelősséget nem vállal. A www.ezusthidpanzio.hu  honlapon nyújtott ajánlások felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik.
 
A www.ezusthidpanzio.hu honlap üzemeltetője a PE-ZO HOLIDAY KFT.  fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.
Online foglalás